HTML

Niksim

"Jaj annak az írónak, aki nem ápolja megalomániáját, aki hagyja, hogy apadni kezdjen, és mit sem tesz ez ellen! Csakhamar tapasztalni fogja, hogy az ember nem lehet büntetlenül normális." (Cioran)

Friss topikok

Idézetek szabad értelmezésre

2009.07.07. 09:13 Niksim

„Pontosan úgy mutatja be a külső világot, amilyenné azt a belső világítja meg.” (A mostanság olvasott könyvek valamelyikéből.)

„Románia sem egy nap alatt épült föl.” (A VOLT Fesztiválon hallottam minap.)

„Tavaly a Szigeten láttam Johnny Rotten fenekét, most meg Marilyn Mansonét is. Mi újat tartogathat nekem még az élet?” (Egy húsz év körüli csaj múlt vasárnap a barátnőjének a Szombathely felé tartó hajnali vonaton, hazafelé a VOLT Fesztiválról.)

„Az emberek kollektív tudattá bűvölhetők.” (Patti Smith 1974 elején.)

„Cheetah [Chrome] meg én úgy néztünk ki, mint két testvér. Mindkettőnknek vörös haja volt. Összeillett a nevünk. Olyanok voltunk, mint ugyanaz a személy, különböző nemi szervekkel.” (Gyda Gash zenész a Dead Boys szólógitárosáról.)

Szólj hozzá!

Címkék: zene dead boys idézet volt fesztivál patti smith johnny rotten marilyn manson cheetah chrome gyda gash

A bejegyzés trackback címe:

https://niksim.blog.hu/api/trackback/id/tr1001231265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása