HTML

Niksim

"Jaj annak az írónak, aki nem ápolja megalomániáját, aki hagyja, hogy apadni kezdjen, és mit sem tesz ez ellen! Csakhamar tapasztalni fogja, hogy az ember nem lehet büntetlenül normális." (Cioran)

Friss topikok

Szarlament a Pólópokolban

2009.05.17. 12:32 Niksim

 

Ingyenreklám on. A képre kattintva a 600 pixel szélességből 1000 pixel lesz – ne ijedj meg! Ha meg ide kattintasz, akkor meg is rendelheted magadnak pólóra nyomva. Ingyenreklám off.

3 komment

Címkék: politika poló pólópokol ingyenreklám mert oda basz azért magyar vagyok sajnos nem turista

A bejegyzés trackback címe:

https://niksim.blog.hu/api/trackback/id/tr311126447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pólópokol - David · http://polopokol.hu 2009.08.03. 23:01:04

Oh, köszönjük szépen a bejegyzést.

Niksim 2009.08.03. 23:23:08

Az ezzel a probléma, hogy uborkasezlony van éppen. Ha azt mondom a Gyülekezetnek, hogy mostantól jövő májusig ez van dívásban uniformisilag, ők akkor erre aztat aszongyák, hogy de mér, hülyének néznek minket, ha három évszakkal előre vagyunk elégedetlenek a politikai „elittel”, aki ugyanúgy lógatja a tökeit, mint mink, akiknek ott figyelnek a sörök behűtve a fridzsben.

És igazat kell neki adnom. Negyven fokban nehéz forradalmat csinálni. :DDD
süti beállítások módosítása