HTML

Niksim

"Jaj annak az írónak, aki nem ápolja megalomániáját, aki hagyja, hogy apadni kezdjen, és mit sem tesz ez ellen! Csakhamar tapasztalni fogja, hogy az ember nem lehet büntetlenül normális." (Cioran)

Friss topikok

Ezrosszviccvót 2.

2009.05.16. 14:11 Niksim

- Hogy hívják az osztrák Sláger Rádiót?
- ????
- Hitler.

Súlyosbítva fokozhatatlant egy és még egy videó arról, hogyan küzdött meg egymással Kamen Rider X és Tengeri Csillag Hitler. Készüljetek fel: zsödiálisan szar!

2 komment

Címkék: humor hitler starfish hitler kamen rider x

A bejegyzés trackback címe:

https://niksim.blog.hu/api/trackback/id/tr331124997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

söcsö 2009.05.16. 15:26:54

Egyébként mennyire lenne vicces egy ilyen jelmezben megjelenni farsangi bálon? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Niksim 2009.05.16. 16:06:49

Szerintem a szekusok a bejáratnál lekapcsolnának, hogy "Öcsém, te mi a minek öltöztél be?", aztán mégis továbbengednének. Elképzelem a médiareakciót: a jobboldal menten elhatárolódna, a baloldal erősödő náciveszélyt emlegetne, a Kurucok meg zsidó világösszeesküvést, ami direkt nevetségessé akarja tenni Hősüket. Egy a lényeg, utálná mindenki az illetőt.

Úgy már talán jobban átjönne a poén, ha valaki Tövises Rája Sztálinnak, másvalaki Nyolckarú Polip Che Guevarának, egy negyedik ember pedig természetesen Kamen Rider X-nek öltözne! És polkorrekten együtt mennének a buliba. :DDDD
süti beállítások módosítása