HTML

Niksim

"Jaj annak az írónak, aki nem ápolja megalomániáját, aki hagyja, hogy apadni kezdjen, és mit sem tesz ez ellen! Csakhamar tapasztalni fogja, hogy az ember nem lehet büntetlenül normális." (Cioran)

Friss topikok

Társkereső a Nemzetőrben: Elmúltál ötven és huszonéves barátnőt szeretnél?

2009.03.16. 16:38 Niksim

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hirdetés utolsó két mondatának jelentését magyarázza már el nekem valaki.

Nem értem ugyanis, hogy miért kell eltorzítani egy társkeresőben megjelent fotót. Ahogy az sem tiszta számomra, hogy az utolsó (amúgy rosszul szerkesztett) mondat tényleg azt jelenti-e, hogy összedugja Anyu és Apu a fejét, hogy ez a Helga lányunk elmúlt már 18 éves, kéne neki valami gazdag, az első szívinfarktusán már átesett vén faszt tisztes úriembert találni.

Dr. Dobos Attila nem mellékesen a független, konzervatív hetilap főszerkesztője is.

1 komment

Címkék: hirdetés humor társkereső fotók ingyenreklám mert oda basz azért keresztény és nemzeti beállítottság nemzetőr

A bejegyzés trackback címe:

https://niksim.blog.hu/api/trackback/id/tr141005725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Opál Oxidáns 2009.03.22. 11:51:14

De Niksim, hova előítélkezel! Attól, mert valaki keresztény és közé..., nem, keresztény és nemzeti beállítottságú, attól még szeretheti, ha hamvas és feszes pinából csöppen elő a szemránckrém és csordogál végig a combon. Pont úgy, ahogy azt a Drága Bolgár úr vágyakozásaiból ismerjük! :)
süti beállítások módosítása