HTML

Niksim

"Jaj annak az írónak, aki nem ápolja megalomániáját, aki hagyja, hogy apadni kezdjen, és mit sem tesz ez ellen! Csakhamar tapasztalni fogja, hogy az ember nem lehet büntetlenül normális." (Cioran)

Friss topikok

Rögtönítélő elvárások pop(és/vagy rock)zenei újságírók felé (Ki-ki aminek vallja magát, helyesebben: aminek tarttatik stb.)

2009.01.22. 21:23 Niksim

1. Csak semmi hasonlítgatás. Ha valami annyira olyan, hogy [itt főleg angolszász és amerikánus zenekarnevek következését, illetve hiányát jelzi a szögletes zárójel], akkor az annyira utánlövés, utánképzés etc., hogy nagyon. Szóval tessék ignorálni az ilyesmit. Csak tiszta forrásból – ahogy Bartók, a Bélánk mondá.
2. Aztán halljam vagy halljak és fotóval illusztrálva szerezzek tudomást róla, ahogy a betűvetőnk részegen gajdolja az általa magasan jegyzett zenekarok dalait.
3. Ööö, volt valami fontos még, de elfelejtettem. Vagy nem is volt? Izé… Bort inkább vagy sört jobbadán? Bort. Ja, igen, az élet szép! Vagy ezt nem is ide akartam írni?

Szólj hozzá!

Címkék: média zene 2009 dalok ujságírás

A bejegyzés trackback címe:

https://niksim.blog.hu/api/trackback/id/tr25896508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása