HTML

Niksim

"Jaj annak az írónak, aki nem ápolja megalomániáját, aki hagyja, hogy apadni kezdjen, és mit sem tesz ez ellen! Csakhamar tapasztalni fogja, hogy az ember nem lehet büntetlenül normális." (Cioran)

Friss topikok

Lelki higiéniás okokból

2009.01.13. 15:46 Niksim

Elhatároztam ma, midőn a Szombathely-Körmend távolságot Kák érintésével háromnegyed óra helyett másfél alatt sikerült busszal megtenni, hogy a teljes idei év során nem olvasok vasi írott médiát – a saját házunk tája persze kivétel. Az elmúlt napokban bő egy hétig sikerült, ment, mint a karikacsapás, talán a maradék laza ötvenben se vallok kudarcot. A tévézés és a rádiózás hanyagolásában eddig is szép eredményeket értem el más fontosabb, érdekesebb és egyáltalán, bármilyen szempontból hasznosabb tevékenységek javára, szóval nem válik káromra ez az elhatárolódásom sem. Én mindenesetre szurkolok magamnak.

Szólj hozzá!

Címkék: média 2009 borúra derű lelki higiénia

A bejegyzés trackback címe:

https://niksim.blog.hu/api/trackback/id/tr91875075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása