HTML

Niksim

"Jaj annak az írónak, aki nem ápolja megalomániáját, aki hagyja, hogy apadni kezdjen, és mit sem tesz ez ellen! Csakhamar tapasztalni fogja, hogy az ember nem lehet büntetlenül normális." (Cioran)

Friss topikok

Karácsonyi zanza 2008

2008.12.26. 16:45 Niksim

Sok új tapasztalat idén sem kopogotatott be az észlelésem kapuin. Felsorolásszinten és számosítva a lényeg.

1. Könnyű volt túlzásba vinni az alkoholvedelést a nagy ünneplésben. Főleg mivel a bátyám egy láda válogatott román sörrel, sok-sok palack borral és nem kevés üveg odahatós „tüskénekvalóval” érkezett haza. A család nőtagjai meg töméntelen sok étkekkel ostromoltak félóránként.

2. Nehéz, sőt egyenesen kibírhatatlan volt betartani azt az amúgy előre elhatározott házszabályt, hogy az ünnepek alatt nem indítom el a PC-met. A Pitchfork 500-as lista meg a családi kötelmek azonban megkövetelték, hogy egy mozdulattal aktiváljam a szobám teljes szórakoztató elektronikai állományát. A már említett bátyámnak ugyanis meg kellett mutatnom a kifejezetten kibírhatatlan nagybátyám kifejezetten kellemes küllemű lányát az iWiW-en, illetve a saját adatlapját, aminek nem ő jelszóval-felhasználónévvel jogosítottja.

3. A másik unokahúgom továbbra is veszettül jól néz ki. Hogy mennyire nagyon ütött az anyja sodorból kihozós mentalitására, az megint más kérdés. Sokra viheti még.

4. Tegnap a TV2-n szinte egymás után ment a Shrek 1. meg a Madagaszkár című animációs filmek és az Igazából szerelem névvel illetett romantikus komédia. Vagy két éve nem tévéztem egyhuzamban ennyit. De megérte. Az éjfélre kiírt kezdésű A nyomozás című, Dolph Lundgrennel fémjelzett kalandfilmen szerencsére már javában horpasztottam. Nyitott ablaknál és újra beleszerelmesedve Martine McCutcheon-ba.

5. Venezuelában a marxista retorika nagyon is dívik – mi több, jómagam is számos olyan pontot találok az ilyes világlátásban, amivel érdemes szimpatizálni.

Szólj hozzá!

Címkék: alkohol buli filmek arcok hellókarácsony helyből közelre

A bejegyzés trackback címe:

https://niksim.blog.hu/api/trackback/id/tr44842747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása