HTML

Niksim

"Jaj annak az írónak, aki nem ápolja megalomániáját, aki hagyja, hogy apadni kezdjen, és mit sem tesz ez ellen! Csakhamar tapasztalni fogja, hogy az ember nem lehet büntetlenül normális." (Cioran)

Friss topikok

Petőfi meets Suhancos – segédeszközök nélkül

2009.03.11. 10:37 Niksim

Ilyen is régen volt. Legalábbis velem és szánt szándékkal. Rádiót hallgattam az éjszakában. A Petőfin Suhancos unplugged koncertet adtak elsőül az új műsorukban. Szóval lekapcsoltam a villanyt és a töksötét szobában az ágyon keresztbe fekve hallgatóztam az órát végig. Ráadásul szemüveg nélkül pislogtva bele a citromsárga fénybe, és ami szintén szokatlan volt számomra, hogy bemenő csatlakozó híján a fejhallgató is a helyén maradt (durván nekivetkőztem, na!), annyira bedugatlanra sikerült a koncert.

Szólj hozzá!

Címkék: média zene rádió unplugged fotók 2009 petőfi rádió dalok suhancos helyből közelre

A bejegyzés trackback címe:

https://niksim.blog.hu/api/trackback/id/tr59995479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása