HTML

Niksim

"Jaj annak az írónak, aki nem ápolja megalomániáját, aki hagyja, hogy apadni kezdjen, és mit sem tesz ez ellen! Csakhamar tapasztalni fogja, hogy az ember nem lehet büntetlenül normális." (Cioran)

Friss topikok

Gyurcsányi mondatok fideszre fordítva

2009.03.10. 12:37 Niksim

Fletó Ferenc: Szeretem a nőket. Főleg a feleségemet.
Szijjártó Péter: A miniszterelnök arra bíztatja a magyar férfiakat, hogy csalják meg a feleségüket a lehető legtöbb nővel. Gyurcsánynak ebből a kijelentéséből nyilvánvalóvá válik, hogy jobban szereti az összes többi nőt a feleségénél. Nemhiába említi előbb őket és csak utánuk Dobrev Klárát. Ne tévesszen meg senkit a „főleg” szó, az a gyurcsányi hazug értelmezésben „egy főre eső”-t, azaz „részemről”-t jelent. Tehát a fenti mondat valódi értelme ez: „Noha van feleségem, Dobrev Klárának hívják. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne csalhatnám meg annyi nővel, ahánnyal csak akarom. Mert megtehetem: férfi vagyok. Ahogy a többi férfi is megteheti, és tegye is meg.” Követeljük, hogy mondjon le!

****

Fletó Ferenc: Ma hétfő van. [Tudom, valójában kedd, de legyen az, hogy tegnap van, az meg, ugye, hétfő volt – Niksim megj.]
Szijjártó Péter: A miniszterelnök a munkájukat elvesztett emberek nyomorúságán ironizál. A hétfő ugyanis a legtöbb ember számára az adott heti munkavégzés kezdőnapja. Gyurcsány azonban nem gondol azzal a sok tízezer emberrel, akik csak az elmúlt hónapok során váltak állástalanná. A Fidesz Polgári Pártnak ki kell mondania, ami századszorra is nyilvánvalóvá vált. Gyurcsány és a pártja szótárából nemcsak hogy az empátia és a szolidaritás szavak hiányoznak, de eközben még kirekesztő is a munkanélküli kisebbséggel szemben. Követeljük, hogy mondjon le!

2 komment

Címkék: politika mszp fidesz humor nők gyurcsány ferenc 2009 fletó szóvivő szijjártó péter arcok

A bejegyzés trackback címe:

https://niksim.blog.hu/api/trackback/id/tr67993358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Opál Oxidáns 2009.03.14. 00:30:59

Hitelesebb lett volna a polgári név a Ferenc testvírtől, de így is üt! Jövő májustól meg szerepcsere. Annyiképp lehet hajlékony egy mondat. :D

Niksim 2009.03.14. 07:21:48

Majd igyexem belőle rendszert csinálni. Mint pártatlan politikai elemző mondhatom, hogy van rá szándék és van rá kapacitás is. Mind politikai, mind financiális és mind perszonális szinten látok benne megvalósulási potenciált.
süti beállítások módosítása