HTML

Niksim

"Jaj annak az írónak, aki nem ápolja megalomániáját, aki hagyja, hogy apadni kezdjen, és mit sem tesz ez ellen! Csakhamar tapasztalni fogja, hogy az ember nem lehet büntetlenül normális." (Cioran)

Friss topikok

Suhancos: Jól tévedni emberi dolog by Magyar Hírlap

2009.02.08. 16:29 Niksim

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Már a cím is olyan, hogy aki a célközönség volna vagy aki a célközönség, az a belénevelt reflexből retten vissza, hogy maradi, csőlátókorű és menthetetlenül múltba feledkezőnek tituláltatik. Sokadszorra is be kell látnom, hogy az ún. jobboldali médiaorgánumok nem értenek a kultúrához. Az írás második fele rendben van (ha hosszabb kifejtést is igényelne), az első része viszont puszta prekoncepció. Mondom ezt úgy, hogy ugyan ismerem és szeretem a debütöt, jó volna meghallgatnom a második albumot is.

Nem mellékesen, a cikket a Két Medvéhez címzett kocsmában olvastam ma, ahol a belső teremből a Lord a Vándor című dala csapott felém, midőn a folyvást nyitott fotocellás ajtón innen a valamelyik szombathelyi rádió is belekezdett ugyanabba a dalba. Nincs kegyelem, mondá hajdanán Karády Katalin.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://niksim.blog.hu/api/trackback/id/tr93930314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása