HTML

Niksim

"Jaj annak az írónak, aki nem ápolja megalomániáját, aki hagyja, hogy apadni kezdjen, és mit sem tesz ez ellen! Csakhamar tapasztalni fogja, hogy az ember nem lehet büntetlenül normális." (Cioran)

Friss topikok

Puzsér Róbert újra az éterben!

2009.01.11. 16:00 Niksim

A hét mesterlövésze címmel indult új műsoruk idén január 3-án. Ugyan filmajánlásban utaznak, vagyis nem a honi és a világ politikusainak arcába lóbálják bele a középső ujjukat a szintén nem éppen konzumindióta haveri körrel, azért ez a mozgóképes véleményformálás is csak tőlük eredhet. Reméljük, hogy hamarosan az élet magasabb szintjein is újra arcba másznak, bozótvágó késsel irtják a tabukat és megmondják az önelégült, leszállt tökű köz- és kultúrszereplőknek a frankót.

Addig is szemezgessünk a korábbi három adásféle legjobbjaiból.

A legintenzívebb és a stílusukra legjellemzőbb adás innen letölthető. Demokrácia Rt. 2007-ből. Vigyázat, olyan katarzisközeli élményben lehet részünk, aminek módfelett nagy a rákattanási, addikciós rátája, aminek a lehető legtökéletesebb a bevonzó ereje, hogy az egyszeri hallgató is az összes neten elérhető adást mihamarább bekebelezze: ezt, ezt és ezt is! Ha van is köztük átfedés, így is minimum 300 zenétlenített adás a tiszta haszon.

Talán a legszórakoztatóbb adás, amidőn is a Fiatal Baloldal és Gyurcsány a népszerű tömeggyilkos, bizonyos Che Guevara mögé akar bebújni mint példakép mögé, mondván, ő a szegények legfőbb szolidárisa, nem pedig burzsoázia-ellenes, molotov-koktélos anarchista, aki legelőbb a hatalmon lévő koalíció székházait égetné porig, s csak utána vonulna a többezer főre rúgó hadseregével az ellenzék központjai elé, hogy ott is gyújtó hangulatú beszédet mondjon, majd a konkrétumokra térjen.

Szigorúan Ellenőrzött Mondatok [#9]: Kádár vagy Horthy? Rákosi vagy Szálasi? – Na, ennyire taplók vagyunk, mi magyarok! Nekünk Trianon kell, mert Moháccsal már nem érjük be!

Szélsőközép 2008. 02. 01. A szokott belemenős stílus inverze. Első körben ezt az adást kell utolsónak meghallgatni. Rogán Antalt (18:05) például rohadtul utálják, erre itt agyba-főbe dicsérik. 42:18-től viszont mindenkivel ezt teszik. Nyerít, röhög és újrahallgat.

Puzsér hazajön Hollandiából és beszámol az ottani tapasztalatairól. Legalábbis így kezdődik a hangilag lassan optimalizálódó műsor.

És végül, de nem utolsó sorban a megunhatatlan, az örökzöld őszödi beszéd. Egy igazi slágertéma az elmúlt két és fél évből. Bárcsak lehetene már posztumusz nóta.

Szólj hozzá!

Címkék: média 2009 apokalipszis rt szélsőközép puzsér róbert demokrácia rt szigorúan ellenőrzött mondatok a hét mesterlövésze

A bejegyzés trackback címe:

https://niksim.blog.hu/api/trackback/id/tr27871013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása