HTML

Niksim

"Jaj annak az írónak, aki nem ápolja megalomániáját, aki hagyja, hogy apadni kezdjen, és mit sem tesz ez ellen! Csakhamar tapasztalni fogja, hogy az ember nem lehet büntetlenül normális." (Cioran)

Friss topikok

„Hát hogyan? Úgy táncolt, mint a rosseb, hogy nem mond le.”

2009.03.21. 13:36 Niksim

Kérdezte édesanyám a tűzhely mellől. És valahol igaza van. Nem ilyen önkezű véget gondoltunk neki. Progresszívet, a zúgó tengeren magasra csapó hullámok tetején ripityára tört világjárta Bárkához hasonlatosat. Olyan összeomló gazdaságosat, polgárháborúsat, ahol a végén a Nép revánsot vesz. Erre így, ágyban és párnák között. Méltatlan ez az MSZP Orbán Viktorához.

Gyurcsány nekem már picit hiányzik is. De csak túlteszem magam rajta valahogy, hogy már nincs köztünk. Elment. Emléke azonban örökre a szívünkben él. Nyugodjék békétlenül. Másmilyen nyugalom számára nem adathat. A gátlástalan karrieristák ugyanis már Hiller István és Kóka János között billegtetik a libikókát, és Hamlet szavait harsogják: a hibbant Néró helyett végre egy Fikusz Kukiszt a trónba!

1 komment

Címkék: politika mszp gyurcsány ferenc hiller istván kóka jános lemond borúra derű

A bejegyzés trackback címe:

https://niksim.blog.hu/api/trackback/id/tr101016117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Opál Oxidáns 2009.03.22. 12:02:21

Úgy van! Úgy van! Förszt lédinek meg Fortisszima Finguszt! :D

Azt azért valljuk be, hogy két és fél évet elkésett a mi Ferences testvérünk ezzel a bejelentéssel. Úgy akár lehetett volna a haza bölcse is. Ha teszem azt, a Viktorunk elkúrja és nagyon nem fűlik a foga a lemondáshoz, mondhatni, lemondóan legyint a lemondásra, akkor Fletó mondhatná, hogy lám, Orbikám, hatból csak kettőt sikerült bezsákolnod négyévente, és amikor az általad oly sokat és oly pátoszosan emlegetett Haza és Nemzet azt kívánná, te még mindig foggal és körömmel ragaszkodsz a hatalomhoz, hogy nem sül bele a valagad a bársonyszékbe!
süti beállítások módosítása