HTML

Niksim

"Jaj annak az írónak, aki nem ápolja megalomániáját, aki hagyja, hogy apadni kezdjen, és mit sem tesz ez ellen! Csakhamar tapasztalni fogja, hogy az ember nem lehet büntetlenül normális." (Cioran)

Friss topikok

Hangulatos fotók Körmendről

2009.01.11. 13:55 Niksim

Akasztófabogarak a Bartók Béla Lakótelep szupermárketje mellől. Előbb volt a sokéves dzsuvától koszos fal, majd jött a teljes tömb újrafestése. A helyi ifjakban azonban úgy buzogott fel a kreatívhatnék, hogy felpingálták a falra, hogy PINA meg FASZ. Erre a felnőttek újrafestették az inkriminált felület ezen részét, de mivel a fehér alól a feketével nemiszervező feliratok így is valamennyire kivehetők voltak, így a fent látható két katicabogár is odakerült takarhatnéknak. Node a komisz lurkók sem hagyhatták annyiban a dolgot, jól megakasztották az egyik hétpettyest, alá pedig tüzet raktak.

Ezzel a biceklivel először még valamivel szilveszter előtt találkoztam a körmendi buszállomáson. Azóta itt áll, vagyis fekszik, még inkább ferdül. Sanyarú sors, de legalább tartósan az. Meg aztán el sem lopják. És ez sem egy utolsó eredmény. 

Ez a fotó szintén ugyanott készült, a férfislozi pottyantósának ajtaján virít már jó ideje a régi idők dícsérete. 

Ez van, Velkei Peti, be kell vállalni a nemi identitásodat. Meglásd, neked is könnyebb lesz utána! A fotó amúgy a körmendi vasútállomás illemhelyének férfiszekciójában készült. De hogy a plafonközeli két teget hogyan sikerült abszolválni, azt mindmáig nem értem.

Írásbeliség tentával és valami perosas-narancsos színű izével. Mindenesetre dekoratívan hat a Rázsó Imre Szakközépiskola és Szakmunkásképző (ha még így hívják) sportcsarnokának parkoló felőli falán. 

Ez bizony már a körmendi turisztika ékköve: a Várkert. Felteszem, mindenkinek ismerős a Batthyány név. Van itt egy, a felújításával milliárdokat felemészteni képes, ámde minden egyes petákot országimázs szempontjából megháláló várkastély, ami csak egy adakozóképes bankigazgatóra vár, akinek a nevével aztán márványba vésve találkozhatna az utókor valamely szem előtt lévő falon. Akarhatna bármely exhibicionista bárki ennél nagyobb kegyet az élettől? Erre ilyen vandál tettekbe botlik az ember, ha beteszi a lábát a Várkertbe. Gyalázat. 

A láthatatlan ember elhagyott gúnyája a Várkertben. Mondhatnánk kegyes halálnak is, ahogy így, ilyen szabályosan elnyúlik a padon.

Egyre inkább azon a véleményen vagyok, hogy a punkok és a hip-hoperek hülyék. (Talán az asztali meg a koccintós eufemizmussal illetett kannás boroktól.) A körmendi Várkertből szemlélve a már évekkel ezelőtt bezárt Marc Cipőgyár falát, három bizonyítékom is akad rá. Az elsőt lásd fentebb. 

Ez meg a másik. 

Ez pedig a harmadik. Van kérdés? 

Szólj hozzá!

Címkék: fotók 2009 körmend helyből közelre mert oda basz azért

A bejegyzés trackback címe:

https://niksim.blog.hu/api/trackback/id/tr55870798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása