HTML

Niksim

"Jaj annak az írónak, aki nem ápolja megalomániáját, aki hagyja, hogy apadni kezdjen, és mit sem tesz ez ellen! Csakhamar tapasztalni fogja, hogy az ember nem lehet büntetlenül normális." (Cioran)

Friss topikok

Az ilyen hírlevelekért komálom a Pólópoklot

2008.12.18. 13:52 Niksim

Az történt, hogy hazudtunk.
Azt mondtuk, hogy ha szerdáig feladjátok a megrendelést, az megérkezik karácsonyig. Ez azért hazugság, mert kiderült, hogy a helyzet sokkal jobb, ugyanis a futárszolgálat még kedden is dolgozik. Tehát annyiban módosul az ügy, a javatokra, hogy így:

A vasárnap estig (dec. 21) feladott utánvétes megrendeléseket keddig (dec. 23) kiszállítjuk. Valószínűleg. Egy számot akartok? Legyen mondjuk 93,4. Ennyi százalékos valószínűséggel kapjátok meg a csomagot, kedd estig, oszt mehet a fa alá, a Jézuska tojta, holláré.

Személyes vételezés esetén természetesen egészen kedd estig nyitva állunk.

Gyertek, konzumáljatok vidáman, és gondoljatok a jövőre. Gondoljatok arra, hogy a hamarosan bekövetkező világösszeomlás után az utcán lézengő hajléktalan csőcselék nem a plazmádért, és a házimozidért fogja kikaparni a szemedet, hanem a jó vastag pólódért, és pulcsidért.

Érti kend?

Ha nem vagy kíváncsi a vészmadárkodásunkra, iratkozz le, te:

[Itt egy link volt, ami most nem kap publicitást, mert nem tartozik a közre - Niksim megj.]

De inkább ne.

Meg az ilyenekért:

Kicsit kiszúrtunk magunkkal, de legalább veletek is, ugyanis eltaktikáztuk magunkat, és szépen lecsúsztunk a mikulásról. Mivel ma reggel kellett volna a cipőkbe gyömöszölve pólókat találnotok, de ez nem így lett, ezért most csalódottak vagytok, talán még a harag magjai is megjelentek bennetek.

Engesztelésképpen azt csináljuk, hogy ha ma este 7-ig beértek a boltba, akkor a vállfákon lógó pólók, pulcsik, hosszú-ujjúk közül bármelyik darabot 1500 forintért kaphatjátok meg. Ez ugye bizonyos ruhaneműk esetében 70%-ot jelent... Érdemes behabzsolni az ebédet, és felkerekedni a pólók levadászására.

Aki lecsúszna a mai napról, az jó ha tudja, hogy holnap is nyitva leszünk, 10-19 óra közt.

Ez ugye karácsonyig minden hétvégére igaz lesz.

Ha le szeretnél iratkozni a hírlevélről, akkor hülye vagy, de ez a te dolgod, mindenesetre ha ide kattintasz, akkor többet nem kapsz tőlünk levelet:

[Itt egy link volt, ami most nem kap publicitást, mert nem tartozik a közre - ID megj.]

Itt viszont megtalálsz minket, ha nem vagy hülye, és nem iratkozol le:

PÓLÓPOKOL
www.polopokol.hu
1052 Bp. Váci utca 12. (udvarban, föld alatt)

De főleg az ilyenekért:

Elközelgetett az évnek azon időszaka, amikor mindenki pánikszerűen szabadul meg a pénzétől, mintha jövőre már szart sem érnének a keserves munkával megkeresett forintjai. Ebben mondjuk van is némi igazság, pláne mostanában, amikor végre beérik a rendszerváltás óta eltelt 18 év összes hibája, bűne, mulasztása, és minden elemző szerint kőkemény 2009-es év köszönt ránk. Mi a Pólópokolnál mindenkit arra buzdítunk, hogy összekuporgatott utolsó forintjait bátran költse el legújabb, illetve legakciósabb ruhadarabjainkra, és ne gondoljon a holnappal. Ahogy Jézus is megmondta: "ne aggodalmaskodjatok a holnap felől, mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől" (Máté 6, 32). Értelemszerűen Jézus arra gondolt, hogy száguldjatok be hozzánk a Váci utcába, vagy kattintsatok a www.polopokol.hu -ra, és szabaduljatok meg a pénzetektől, mert miként azt a Mester egy másik alkalommal szintén tudatta veletek, "könnyebb a tevének átmenni a tű fokán, mint a gazdagnak bejutni Isten országába". (Máté 19, 24) Ebben a gondolatban Jézus azt a gondolatot fogalmazta meg a fogyasztók számára igen világosan, hogy a karácsonyi vásárláskor minden pénzt a Pólópokolban érdemes elkölteni (www.polopokol.hu). Mivel karácsonykor Jézus Krisztus születését ünnepeljük, ezért igazán tartozunk annyival a Megváltónak, hogy komolyan vesszük őt, és az ő szavainak megfelelően cselekszünk. Jézus maga már életében is árucikk volt, amikor is Júdás 30 aranyért eladta őt, de Jézus maga is utal arra, hogy teste megvehető, amikor eképpen szólott az utolsó vacsorán: "Vegyétek, egyétek; ez az én testem" (Márk 14, 22).

Aki azt hiszi, hogy a hírlevél fenti részét viccnek szántuk, az súlyosan félreért minket, és felszólítjuk, hogy azonnal iratkozzon le a hírlevélről, az alábbi linkre katintva, mivel nem érdemes arra, hogy tanításainkat a továbbiakban is olvassa:

[Itt egy link volt, ami most nem kap publicitást, mert nem tartozik a közre - ID megj.]

Aki azonban tudja, hogy minden szavunk mögött a lehető legnagyobb komolyság rejlik, az látogasson el hozzánk december 24-ig akár hétvégéken is, ugyanis decemberben minden nap nyitva leszünk. Hétközben a már megszokott módon 12-18 óra közt, az összes szombati és vasárnapi napon viszont 10-19 óra közt várunk titeket sok szeretettel.

Idén sajnos nem tartunk ólomvasárnapot, de lesz bronz, ezüst, és arany, és ha már a nemesfémeknél tartunk, akkor eláruljuk nektek, hogy a Váci utca 12. alatt található boltban vár rátok 3 darab póló, mindegyikük ragyogó ezüst színű egyedi mintával nyomva.

Mivel több kritikát is kaptunk már, hogy kevés olyan póló szerepel a kínálatunkban, amit kifejezetten csajok számára készítettünk, ezért most ünnepélyesen megkérünk titeket, hogy küldjetek be nekünk olyan ötleteket, amiket nőként szívesen viselnétek, vagy ha tökös legények vagytok, akkor a barátnőtökön látnátok örömmel. A beküldött ötletek közül kiválasztjuk azokat, amik szerintünk megvalósíthatók, majd megvalósítjuk, majd az ötletgazda a késztermékből 1 példányt ingyen kap, továbbá az élete végéig 10% kedvezménnyel vásárolhat tőlünk bármit. Majd.

December 24-én idén lehúzzuk a rolót, de legalább a két ünnep közt is zárva leszünk, viszont cserébe január első napjaiban sem nyitunk ki, hogy aztán még pár napig biztosan elkerüljük a boltot, úgyhogy leghamarabb január közepén merészkedjetek majd a környékre. Természetesen ezen időszak alatt is rendelhettek a honlapon.

Ha már december 24-nél tartunk, akkor mit szóltok ahhoz, ha küldtök nekünk olyan vicces felvételeket, amiket karácsonykor csináltok, ahogy pl az öcsi felgyújtja a karácsonyfát, vagy a macska magára rántja a díszítést, vagy apu leficcen a hokedliről, miközben a csúcsdíszt próbálja rászuszakolni a fa tetejére, vagy mutter elejti az egész tepsi sült pulykát, amit a konyhakőről tunkoltok fel kenyérrel, de akár továbbmehetünk, és küldhettek szilveszteri erkélyről kihányós videót is, vagy jégen csúszkálósat, vagy petárdát láb alá dobósat, vagy vagy vagy macskajancsi ittasan bealvósat, vagy amit akartok. A lényeg, hogy ha nekünk is tetszik, akkor azt jól felhasználjuk, zenére összevágjuk, és később magunkat reklámozzuk vele. Ti ezért cserébe a hírnevet kapjátok, ami persze nem lenne elég a boldog élethez, úgyhogy még ingyen póló is jár a felhasznált videókért. A felvételeken nem kötelező, ámde üdvözölt dolog, ha szerepel bármi, ami a Pólópokollal összefüggésbe hozható. Világos? Na akkor felvétel!

Hű de jófejek vagyunk. Ez már majdnem igazi jótékonykodás. Ha ti is szeretnétek jótékonykodni, akkor figyuzzátok meg a www.polopokol.hu -n bal oldalon a híreket, és okosodjatok, hogy mégis miként lehetséges.

Amúgy meg csak ez számít:

PÓLÓPOKOL
Egyet fizet, egyet kap.
www.polopokol.hu
1052 Budapest, Váci utca 12. (udvarban, föld alatt) 

1 komment

Címkék: hellókarácsony pólópokol ingyenreklám mert oda basz azért megruházás

A bejegyzés trackback címe:

https://niksim.blog.hu/api/trackback/id/tr35829774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása