HTML

Niksim

"Jaj annak az írónak, aki nem ápolja megalomániáját, aki hagyja, hogy apadni kezdjen, és mit sem tesz ez ellen! Csakhamar tapasztalni fogja, hogy az ember nem lehet büntetlenül normális." (Cioran)

Friss topikok

Henkel, nem kell!

2009.01.20. 17:04 Niksim

Meg még ez is.

Éljen a "lelkes támogatás", a "készséges közreműködés", az "eme kirobbanó siker", a "lelkes egyéni regisztráció" és persze a "Nyugat-magyarországi Egyetem kiemelkedõen tehetséges és sikerorientált diákjai"!

Tárgy Henkel - Köszönjük a Nyugat-magyarországi Egyetem lelkes támogatását!
Küldő: TECH_ALKALMAZOTT TECH_ALKALMAZOTT - TA9999
Küldés ideje: 2009. 01. 20. 14:57:12
Érvényesség vége: 2009. 02. 20. 1:11:00

Tisztelt Dolgozók, Hallgatók!

 

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy Magyarország az elsõ helyen áll a Henkel Innovation Challenge-en részt vevõ tizenegy európai ország között.

 

Jelenleg 175 csapat és 83 egyéni regisztrációval rendelkezik Magyarország!

 

Köszönjük a Nyugat-magyarországi Egyetem lelkes támogatását és a lehetõséget, hogy személyesen megjelenhettünk! A készséges közremûködés nélkül nem lett volna lehetséges eme kirobbanó siker elérése. A Nyugat-magyarországi Egyetemrõl jelenleg 32 csapat és 10 lelkes egyéni regisztráció érkezett a Henkel Innovation Challengre!

 

Reméljük, hogy Nyugat-magyarországi Egyetem kiemelkedõen tehetséges és sikerorientált diákjai közül kerül majd ki a hazai és majd a nemzetközi nyertes is!

 

Sok sikert kívánunk minden, a Nyugat-magyarországi Egyetemrõl részt vevõ hallgatónak az elsõ kihíváshoz, a 2 perces kreatív videó elkészítéséhez!

 

Üdvözlettel,

 

Henkel Magyarország

 

4 komment

Címkék: felsőoktatás szombathely ingyenreklám mert oda basz azért lelki higiénia magyar vagyok sajnos nem turista henkel magyarország nyme sek nyugat magyarországi egyetem

A bejegyzés trackback címe:

https://niksim.blog.hu/api/trackback/id/tr77891452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Finczy 2009.03.23. 21:28:32

szia!

örömmel olvastam a neptunon az üzenetet.
remélem tőled van.
ha igen akkor nagyon nagy köszönet néked!
ha mégsem, akkor kérdésem: tudod e ki tette ezt,
hogy mind a négy kar hallgatóinak elküldte a meccs időpontját? mert ez folytatandó!
én viszont most csak a te kedvedért regeltem,
sosem blogolok, kérlek az ímélcímre válaszolj!
mert ha tőled van akkor téged kérlek, ha nem akkor a másikat, hogy a jövőben a fontosabb fői férfi meccseket is hasonlóképpen hírdetsd, hirdessétek!
válaszod várom
szervusz

Niksim 2009.03.23. 21:54:11

Szia Finczy!

Sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak, nem én voltam az elkövető. Nézz körül a Neptznon, hátha akad ott valami kapcsolattartó cím, amin segíthetnek neked.

Üdv:
Niksim

Opál Oxidáns 2009.03.25. 23:47:46

Látod, Niksim, egy rajongó. Ilyenek ezek, csak miattad regelt. Most kéne abbahagynod a bloggerkedést - a csúcson! :D

Niksim 2009.03.26. 07:58:43

Hova gondolsz, Fekvő Nyolcas (=00)! Jó magyar szokás szerint méltatlan elmúlásban gondolkodom. Az út lefelé mindig sokkal könnyebb - besegíti húzni a szekeret a gravitáció is.

De nem kell megijedni. Előbb még kiélvezem a magaslati levegőt, stagnálok egy picit ottan, s csak utána szállok alá. A hegylakás különben se jön be nekem. :)
süti beállítások módosítása