HTML

Niksim

"Jaj annak az írónak, aki nem ápolja megalomániáját, aki hagyja, hogy apadni kezdjen, és mit sem tesz ez ellen! Csakhamar tapasztalni fogja, hogy az ember nem lehet büntetlenül normális." (Cioran)

Friss topikok

A relativitáselmélet kísérleti bizonyítékai

2009.01.13. 14:36 Niksim

Nem csalás, nem ámítás – és talán nem is véletlen –, de ezzel a keresőkifejezéssel is idetalált valaki a blogomra. Utólag is gratulálunk.

Következzenek a derűt keltő hívószavak (mínusz az eredeti szóközöket helyettesítő plusszok), amikkel joggal gyanúsított meg a Gugli. (Használ valaki még más keresőoldalt? Aki igen, kérjük, jelezze, hogy melyik múzeumba zárták be és igyekszem az ilyesmire rávehető haverjaimmal kiszabadítani onnan. Aztán persze majd jól meginterjúvolom az okokat visszafejtendő.)

nigger gyerek rappel
1990 blog britney
hat csillagos dal
féreg politik
smach nyíregyháza
funktasztikus
derrick filmzene
1
w
pislogva
híres énekesnők nevei

Szólj hozzá!

Címkék: interju 2009 helyből közelre szigorúan ellenőrzött mondatok

A bejegyzés trackback címe:

https://niksim.blog.hu/api/trackback/id/tr93874938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása